Hoppa till huvudinnehåll

Bilder av ett Piteå i förändring - vi minns Piteå från förr (digital studiecirkel)

Med hjälp av bilder och samtal utökas kunskapen om det Piteå vi minns från förr, allt under ledning av piteälskaren Leif Lidman och med hjälp av hans pitebilder och pitesamlingar. Höstens studiecirkel sker digitalt hemma hos dig, framför din dator med hjälp av den digitala plattformen Microsoft Teams.

Den här studiecirkeln riktar sig till dig som har ett lokalt historieintresse och vill ta del av andras kunskap och dela med dig av din egen. Med hjälp av Leif Lidmans kunnande, samlade fotografier och ledda samtal utökas kunskapen om det Piteå vi minns från förr.

Veckodag: Måndag. Tid: 13-14:30

Plats: Hemma hos dig vid din dator (gärna med webkamera så att de övriga deltagarna kan se dig också, men det är så klart inget tvång). Vi kommer att använda oss av det stabila verktyget Teams i höstens cirkel.

Alla är välkomna att anmäla sig (så länge det finns platser) vare sig du gått tidigare studiecirklar med Leif eller är helt ny.

 

Vi kommer att använda oss av det stabila verktyget Teams i höstens cirkel.

Alla är välkomna att anmäla sig (så länge det finns platser) vare sig du gått tidigare studiecirklar med Leif eller är helt ny.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
971644
Startdatum
05 oktober 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
13:00–14:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
10
Plats
P - Digitala rummet
94131 PITEÅ
Pris
450 kr
Cirkelledare
Leif Lidman
Anmäl dig