Hoppa till huvudinnehåll

Nybörjarkurs i Akvarell

Äntligen kan vi erbjuda en nybörjarkurs i akvarell igen! Kursledaren och konstnären Elisabeth Fjällström kommer att varva teori och praktik under sju måndagar med start 28 februari 2022.

Du kommer att få lära dig grunderna i akvarellmåleri och upptäcka akvarellens olika möjligheter. Du får guidning både teoretiskt och praktiskt i materialkännedom, färgblandningar, olika tekniker och motiv.

Vi har gemensamma genomgångar och uppgifter men du kommer också att få måla fritt under handledning.

Inga förkunskaper krävs för nybörjare.

Material: Ta med eget målarmaterial, färg, papper, penslar om du har, annars får du tips och rekommendationer vid första träffen.

 

Om kursledaren:

Jag heter Elisabeth Fjällström och bor i Piteå. Jag har varit intresserad av färg, form och skapat saker i hela mitt liv. Sen ett par år tillbaka arbetar jag heltid med min konst och målar främst akvarell. Akvarell går att variera och experimentera med i det oändliga och kräver både spontanitet och kontroll. Det passar mig och min kreativitet. Jag målar både smått och stort och de är framförallt naturen som inspirerar mig. Nu ser jag fram emot att vägleda dig in i akvarellens underbara värld.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
976331
Startdatum
28 februari 2022
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:30–21:00
Antal tillfällen
7
Antal lediga platser
3
Plats
P - Kaleido Kreativa Rum
Storgatan 44a 94132 PITEÅ
Pris
950 kr
Anmäl dig