Hoppa till huvudinnehåll

Skönlitterär skrivarkurs på distans, grundnivå (kväll)

Investera i ditt skrivande och anmäl dig till en inspirerande digital skrivkurs i vår som lockar fram skrivarlusten i dig. Du deltar från ditt eget hem via den digitala plattformen Teams och får tillgång till fem träffar i realtid med ett specialsnickrat upplägg för att få fart på just ditt skrivande.

Med hjälp av korta, kreativa skrivövningar (på studiecirkelns fem träffar), veckolånga skrivövningar (hemma) i olika genrer, diskussioner runt dina och de övriga deltagarnas texter där ni både lyfter upp det som är bra och det som kan förbättras får du verktyg att utvecklas i ditt skrivande. Det kommer också att vara genregenomgångar och diskussioner om vart du vill komma med just ditt skrivande samt tips och råd kring det.

Om cirkelledaren Ulf Nårsa:
Under de senaste 25 åren har skrivandet varit en stor del av hans liv där han skrivit i alla skönlitterära genrer och även inom det journalistiska skrivandet. Han har en rad skrivarutbildningar bakom sig, bland annat en ettårig författarutbildning på Åsa folkhögskola utanför Katrineholm, en magisterexamen i journalistik, media och kommunikation på Stockholms universitet och en sex månaders författarkurs med inriktning mot romanskrivandet via Norrbottens författarsällskap.
Han har även själv varit kursledare och cirkelledare i det skönlitterära skrivandet i flera omgångar så han har ett väl beprövat koncept. Sedan har han även arbetat som journalist på olika tidningar och på Sveriges Radio, både som anställd och som frilans.
När det gäller sitt eget skrivande så har han skrivit fyra manus till olika romaner.. Sedan har han skrivit otaliga noveller och dikter av skilda karaktärer och genrer. En del av dessa har sålts vidare till olika tidskrifter och en del har blivit liggande i byrålådan. Dessutom har han skrivit och sålt ett helt teatermanus.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
973976
Startdatum
01 mars 2021
Tidpunkt
18:30–20:00
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
1
Plats
Teams
Pris
550 kr
Anmäl dig