Hoppa till huvudinnehåll

Franska på resan, konversation (dag - våren 2024)

Det här är cirkeln för dig som vill våga prata franska på en enkel nivå med fokus på resan. Cirkeln passar dig som redan har ett enklare ordförråd men känner dig lite osäker när det kommer till att prata franska. Flexibelt upplägg med fokus på cirkeldeltagarna i denna Franska på resan, konversation.

Du behöver inte köpa till något studiematerial, utan cirkelledaren delar ut övningar på träffarna.

Om cirkelledaren:
Ewa Bergström har en Fil.mag i franska och svenska vid Uppsala universitet och ämneslärarexamen vid lärarhögskolan i Umeå. Hon har tjänstgjort vid gymnasiet i Upplands Väsby och Kom Vux i Piteå, förutom ett antal högstadier. 
Hon har på vissa av sina resor till Frankrike även gått extrautbildning där; kombinerat halvtidsstudier med ledighet. Det har förekommit utbytesstudier med franska och svenska gymnasieelever: franska elever från Bretagne har varit i Uppl. Väsby en vecka och svenska elever varit i Quimper en vecka; lärarna har förstås deltagit.
Åtskilliga gånger har hon varit på olika orter och regioner i Frankrike privat t.ex. i Paris, Normandie, Provence... Hon har även åkt mycket utför i Chamonix ( 4000 m. höjd! ).
Det finns mycket att berätta kring hennes resor när hon nu påminns om dem, många stapatsrika också men hon sparar detta till ev. kommande studiecirkel.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
986073
Startdatum
05 mars 2024
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
13:00–15:30
Antal tillfällen
7
Antal lediga platser
6
Plats
P ABF Piteå Torget
Kyrkbrogatan 10 C 94131 PITEÅ
Pris
1050 kr
Cirkelledare
Eva Bergström
Anmäl dig