Hoppa till huvudinnehåll

Engelska för nybörjare Karlskoga

Upplev glädjen över att kunna och våga prata under semestern, förstå mer av tv-programmen och navigera i olika datorprogram.

Engelskan är idag det språk som används mest i internationella sammanhang. Som modersmål är engelskan världens näst största språk efter kinesiskan. Språket är västgermanskt och påverkat av bland annat franska och latin.

Med ABF Örebro läns studiecirkel i engelska ökar du dina språkkunskaper.  Kanske är du helt nybörjare, eller så är det längesen du läste engelska och behöver fräscha upp ditt ordförråd. Vi lär oss praktiska vardagsord, vanliga meningar och fraser. Tillsammans lär vi oss att förstå och prata engelska!

  • Ledare: Muhamed Alfadel. Muhamed har en masterexamen i engelsk litteratur, har arbetat som engelsklärare samt varit chef för engelska institutionen vid Alandalus Universitet i Yemen.
  • Antal tillfällen: 10
  • Start: 31 mars kl 18.00
  • Kostnad: 750:-

Studiematerial finns att låna av ABF.

Flera fackförbund inom LO subventionerar medlemmarnas deltagaravgifter när man deltar i en studiecirkel hos ABF. Hör efter hos din fackliga organisation - det kan löna sig.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
157245
Startdatum
31 mars 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
14
Plats
ABF Karlskoga
Kungsvägen 35 69131 KARLSKOGA
Pris
750 kr
Anmäl dig