Hoppa till huvudinnehåll

Cirkelledarutbildning Grund - Kopparberg

Nu vill ABF ge dig betalt för att gå vår cirkelledarutbildning, så att du får alla möjligheter att hålla en så lärorik och rolig cirkel du bara kan!

Vår cirkelledarutbildning ger dig inblick i ABFs värdegrund, folkbildningens pedagogik och vad din roll som cirkelledare innebär, samt ger dig värdefulla verktyg och metoder för att leda grupper och diskussioner. Vi går också igenom e-listan och berättar vilka regler som gäller.

Cirkelledarutbildningen är en heldag där du får träffa andra cirkelledare samt personal från ABF. Vi pratar, skrattar och lär oss tillsammans, det bjuds på godfika och lunch.

Som cirkelledare är du vår allra viktigaste resurs. Studiecirkeln bidrar till allas lika möjligheter att påverka sin egen vardag och samhället i stort.

Efter denna utbildning har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper i ledarskap, kommunikation, vuxenpedagogik och metodfrågor.

  Cirkelledarutbildningen vänder sig till dig som har, eller planerar att ha en studiecirkel hos ABF Örebro län under 2023.

OBS. Skriv ditt kontonummer vid anmälan för utbetalning av arvode.

 

 

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
162626
Startdatum
11 maj 2023
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
09:00–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
6
Plats
ABF Kopparberg
Bergmästaregatan 10 71431 KOPPARBERG
Cirkelledare
Emelie Bergermark
Anmäl dig