Hoppa till huvudinnehåll

Jag vill synas i sociala medier! - Distans

Vill du nå ut med ditt företag, hobby eller som offentlig person?

Denna kurs riktar sig till dig som är tex konstnär eller småföretagare och behöver synas i sociala medier. Vi skapar var sin blogg och en Facebook-sida.

Förkunskaper som är bra är att du har ett konto på Facebook samt ett konto på Google (om intresse finns så kan en uppstartsgrupp gå igenom detta separat). Vi kommer att utgå från dessa två plattformar som standard.

Kursen är både utbildande men också nätverksskapande, så ett stöttande av varandra är en grundläggande värdering, därför är en altruistisk värdegrund central. Hat, hot eller andra aktiviteter godtas inte.

Som deltagare i kursen bör man tänka på att eget arbete även sker mellan träffarna. Utöver lektionstiden tillkommer minimum ca 1 timme i veckan i hemuppgifter.

Första träffen sker på plats i ABF:s lokaler men resterande träffar hålls digitalt via Microsoft Teams.

  • Ledare: Maria Alfredsson, beteendevetare.
  • Antal tillfällen: 10
  • Start: 19 september, 10:00-12:00. De digitala träffarna startar 29 september, kl 18:00
  • Kostnad: 925:-

Observera att första träffen hålls fysiskt i ABFs lokaler på Fredsgatan 18. Resterande tillfällen av kursen hålls på distans via Microsoft Teams.

Flera fackförbund inom LO subventionerar medlemmarnas deltagaravgifter när man deltar i en studiecirkel hos ABF. Hör efter hos din fackliga organisation - det kan löna sig.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
160122
Startdatum
19 september 2021
Veckodagar
Onsdag, Söndag
Tidpunkt
10:00–12:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
14
Plats
ABF Örebro
Fredsgatan 18 70362 ÖREBRO
Pris
925 kr
Anmäl dig