Hoppa till huvudinnehåll

Akvarell för nybörjare på distans

En distanskurs för dig som vill lära dig måla i akvarell!

Akvarell för nybörjare. Upplev och lär dig hantverket och lusten i att måla i akvarell. Vi tar allting från början och har övningar steg för steg. Kursen fokuserar främst på olika tekniker som vått i vått och schumring men även materialkunskap och färglära.

  • Ledare: Anneli Jöesaar
  • Antal tillfällen: 6
  • Start: 6 september kl 18:00
  • Kostnad: 850:-

Observera att kursen hålls på distans via Microsoft Teams.

Flera fackförbund inom LO subventionerar medlemmarnas deltagaravgifter när man deltar i en studiecirkel hos ABF. Hör efter hos din fackliga organisation - det kan löna sig.

Om ledaren:

Anneli Jöesaar, utbildad vid Konstfack 1990-1994 och del av den i början av 1990-talet verksamma Agneta Swidén-gruppen har sin främsta uttrycksform i akvarell, torrpastell samt Art Journaling. Under åren har hon gått i utbildning både för nordiska konstnärer såsom Eva Lissinger, AnneMarie Lööf och Aud Rye likväl som internationella som Jean Claude Papiex, Angela Fehr och Bill Lupton.

Annelis skapande tar skilda uttryck, från närmast fotografiskt till en mer öppen och drömsk tolkning. Gemensam nämnare är hennes återkommande intresse och betraktelse av naturen och dess form och färg.

Senast var Anneli representerad med akvareller i sin separatutställning Mina ögons sceneri i Askersunds konsthall (2018), deltog i den internationella #Worldwatercolourmonth (2018) samt målade för Annie Kerr i Exmoor, England (2019).

Anneli bor i Örebro och är verksam både som konstnär och verksamhetsutvecklare inom utbildning. Hon har, förutom konstnärlig utbildning, även en master i pedagogiskt arbete.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
160065
Startdatum
06 september 2021
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
TEAMS - Digital verksamhet
Pris
850 kr
Cirkelledare
Anneli Jöesaar
Anmäl dig som reserv