Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Skrivmani kurs i kreativt skrivande

Välkommen till några dagar i skrivandets tecken. Vill du ge dig själv och din kreativitet en present i sommar, anmäl dig till den här kursen!

Välkommen till några dagar i skrivandets tecken. Vill du ge dig själv och din kreativitet en present i sommar, anmäl dig till den här kursen!

Vi startar på måndagskvällen med att lära känna varandra, göra så att alla känner sig trygga i gruppen och våga dela med sig av det de skriver. Sedan vässar vi pennan och gör några inledande skrivövningar.

Följande två dagar arbetar vi med att skapa i olika genrer. Du kommer få prova att skriva poesi, skräck och att skriva till musik. Vi utforskar rytm, rim och vad som händer när vi skriver helt fritt. Om vädret tillåter kommer vi även gå ut för att se hur staden kan inspirera oss.

Vi övar på att ge varandra konstruktiv feedback på texter men alla språkpoliser får ta semester, fokus ligger inte på det korrekta utan på det personliga uttrycket.

Kursen avslutas med en cafékväll på torsdagen då du har möjlighet att läsa något av det du skapat under våra dagar tillsammans!

Tider:
Måndag 18.00-21.00
Tisdag 09.30-17.00
Onsdag 09.30-17.00
Torsdag 19.00-20.00

Plats: ABF Örebro, Fredsgatan 18
Kursledare: Isabelle Ulfsdotter
Pris: 700 kr. I priset ingår, förutom själva kursen, lite rejälare fika med mackor.
Lunch tar vi själva med oss eller köper. Micro finns på plats.

Välkommen med din anmälan! Sista anmälningsdag är 14 juni.

Om ledaren:
Jag har en passion för att skriva, foga samman meningar, fundera över formuleringar men framförallt för att berätta. Var och en av oss har en historia och genom att berätta dem kan vi se in i varandras liv och verklighet. Även när vi skriver helt fiktiva texter finns ett korn av oss själva och våra erfarenheter med. Bara du kan skriva dina texter. Jag gick min första skrivarkurs när jag var 13 år och det öppnade dörren till en helt ny värld för mig. På skrivarkursen mötte jag andra som skrev, andra som vågade använda språket och utforska det och plötsligt vågade jag också.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
149796
Startdatum
25 juni 2018
Veckodagar
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
Tidpunkt
18:00–21:00
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
8
Medarrangör
ABF Örebro län
Plats
ABF Örebro
Fredsgatan 18 70362 ÖREBRO
Pris
700 kr
Cirkelledare
Isabelle Ulfsdotter
Anmäl dig