Hoppa till huvudinnehåll

Körerna Le Coeur & Vox Femina

Under vårterminen 2020 kommer vi att prova ett spännande samarbete mellan kvinnokören Vox Femina och kören Le Coeur som är en blandad kör med både kvinnor och män.

KÖREN VOX FEMINA
Körsång för kvinnor

Under 2019 hade vi ett härligt projekt med ABBA's fantastiska låtskatt. Oftast blir det 3-stämmig repertoar för damkör med olika teman. Under vårterminen 2020 kommer vi att prova ett spännande samarbete med kören Le Coeur som är en blandad kör med både kvinnor och män. Har du manliga bekanta som skulle kunna passa in i en kör så tipsa om Le Coeur! Du behöver kunna sjunga en melodi. Utöver det finns inga krav på förkunskaper men många i kören har lång erfarenhet av körsång vilket kan vara ett fint stöd för dig om du själv är oerfaren.

KÖREN LE COEUR
Körsång för kvinnor och män

Pop-/rockmusik ligger oss nära, men vi kan även göra ex. traditionella vårsånger. Under vårterminen 2020 kommer vi att prova ett spännande samarbete med kören Vox Femina. Alla är välkomna och alldeles särskilt välkomnar vi tillskott i herrstämman! Du behöver kunna sjunga en melodi. Utöver det finns inga krav på förkunskaper men många i kören har lång erfarenhet av körsång vilket kan vara ett fint stöd för dig om du själv är oerfaren.

  • KÖRLEDARE: Krister Kallin
  • TID: Måndagar kl. 17:30-19:30
  • START: Måndag 27 januari
  • PLATS: Hantverksföreningens festvåning, Engelbrektsg. 6, Örebro samt Riddaretemplet Mäster Olof, Kristinag. 29, Örebro.
  • ANTAL TRÄFFAR: 12
  • ANMÄLAN: Första gången kan du välja att prova gratis utan föranmälan. Vill du däremot säkra din plats i förväg så kontakta Nina Noren, tel: 019-6015402 eller nina.noren@abf.se


Terminsavgift: 894 kr.

 

FRISKVÅRDSPENGAR
Har den som betalar ut dina friskvårdspengar avtal med ABF så kan du använda friskvårdspengar till din terminsavgift. Du behöver i så fall först kolla upp om så är fallet och därefter meddela ABF vid anmälan att du önskar använda dessa pengar.

BIDRAG FRÅN FACKET
Om du tillhör ett LO-förbund kan du ha rätt till subvention om du deltar i en studiecirkel hos ABF. Kontakta din fackliga organisation för mer information.

STUDENTRABATT
Studerande har 50% rabatt på terminsavgiften. Om du är student anger du detta vid anmälan.

FAKTURA VIA E-POST
Vi tar ut en avgift om 25 kr per pappersfaktura. Den avgiften slipper du om du vid anmälan anger att du istället vill ha din faktura via en e-postadress som du du anger.

 

Välkommen till en härlig sjungande gemenskap!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
157052
Startdatum
27 januari 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
17:30–19:30
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
36
Plats
Engelbrektsgatan 6
70210 ÖREBRO
Pris
894 kr
Cirkelledare
Krister Kallin