Hoppa till huvudinnehåll

Skrivarcirkel HT 2020

Skrivarcirkel med Fanny Andreasson hos ABF

Digital skrivarcirkel

En studiecirkel för dig som längtar efter att skriva i ett inspirerande forum. Här får du möjlighet att testa olika uttryckssätt och utforska din skrivande röst.

Vi kommer att arbeta med en mängd olika skrivövningar. I en del övningar är fokus att skapa ett flöde i skrivandet – ett sätt att skriva obehindrat, utan att censurera sig själv. Andra övningar följer tydligare ramar, så som olika former av dikter, eller att exempelvis skriva en kortare prosatext utifrån givna instruktioner. Vi testar även olika verktyg som kan ge inspiration till längre berättelser.

Studiecirkelns yttersta syfte är att ge näring till din kreativa kraft i ett sammanhang där lusten att skriva står i centrum.

Cirkelledare Fanny Andreasson har studerat skönlitterärt skrivande och skrivpedagogik vid olika folkhögskolor. Hon har även varit verksam inom folkhögskola under flera år, som lärare på en skrivarlinje.

Det här är en digital studiecirkel. Du behöver därför tillgång till dator, ordbehandlingsprogram och stabil internetuppkoppling. Cirkelträffarna kommer att ske i det digitala forumet Microsoft Teams. En genomgång av hur Microsoft Teams fungerar kommer att ske innan studiecirkels första träff, så att varje deltagare kan bekanta sig med forumet och känna sig trygg med att använda det vidare under cirkelträffarna. En inbjudan till forumet kommer att skickas ut per mejl med en länk som tar en direkt till forumet. Cirkelledaren kommer även att finnas tillgänglig per telefon för att möjliggöra en så smidig introduktion som möjligt av forumet.

Startdatum blir när tillräckligt många deltagare anmält sig. Cirkelledaren kommer då att kontakta alla som anmält sig med vidare information.

Välkommen med din anmälan!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
48996
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
9
Plats
Digitalt
Pris
1090 kr
Cirkelledare
Fanny Andreasson
Anmäl dig