Hoppa till huvudinnehåll

Spanska nybörjare - Ängelholm VT 2024

Upplev glädjen över att kunna och våga prata under semestern. Med ABF Nordvästskånes studiecirkel i spanska ökar du dina språkkunskaper.

Kanske är du helt nybörjare, eller så är det längesen du läste spanska och behöver fräscha upp ditt ordförråd. Vi lär oss praktiska vardagsord, vanliga meningar och fraser. Tillsammans lär vi oss att förstå och prata spanska!

Språket är nyckeln till andra kulturer! Ta chansen att göra din värld större. Att läsa språk i en studiecirkel hos ABF ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet i cirkeln. Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Innehåll

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

  • Introduktion – Vad är funktionell spanska?
  • Vanliga ord, meningar och fraser
  • Bokstavering, siffror och klockan
  • Uttal, stavning och grammatik
  • Gemensamma övningar

Kursdatum
Start: 8 feb 2024

Plats
ABF Ängelholm, Verkstadsgatan 4 (ingång Tordönsgatan)
Inga förkunskaper krävs.

Förkunskaper
Förkunskaper
Det här är en kurs för dig som vill lära dig spanska från grunden. Ordförrådet hämtar vi från vardags situationer, och redan från första gången får du öva dig att tala.


Pris
Kursavgift: 975 kr
Materialkostnad: 293 kr för kursbok
På denna kursen kan du använda dig av din studiecheck om du är medlem i fackförbunden Handels eller Kommunal. Kontakta ditt fackförbund för mer information.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
54076
Startdatum
08 februari 2024
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:30–20:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
1
Plats
ABF Ängelholm
Verkstadsgatan 4 (ingång mot Tordönsgatan) 26271 ÄNGELHOLM
Pris
975 kr
Anmäl dig