Hoppa till huvudinnehåll

Hjärt & lungräddning - Åstorp VT 2023

Kostnadsfri utbildning från Civilförsvarsförbundet. En av fyra kurser i "din Trygghet" som består av hemberedskap, hjärt & lungräddning, första hjälpen och allmän brandkunskap

HJÄRT & LUNGRÄDDNING KOSTNADSFRITT

 kl. 18,00-21,00

(OBS! För att kunna anmäla sig till denna utbildning ska du först gå hemberedskapsutbildningen)

Din trygghet
Din trygghet- egna åtgärder för säkerhet till vardags och vid kris” riktar sig mot allmänheten, ideella organisationer och föreningar.

Om vi människor utsätts för en stor påfrestning eller hamnar i en krissituation behöver våra psykiska och fysiska grundbehov tillgodoses för att vi ska klara situationen och kunna lösa problem på ett bra sätt.

De mänskliga grundbehoven för överlevnad är utgångspunkten för kurserna i vårt kurskoncept Säkrare och tryggare liv. Här lär du dig vad vi som enskilda människor själva kan göra. Du lär dig också förebygga skador och olyckor i vardagen.

Din trygghet består av flera delkurser. Den obligatoriska delen är Hemberedskap som vid önskemål kan kombineras men någon/några av de övriga delkurserna.

  • Hemberedskap
  • Hjärt & lungräddning
  • Säkrare seniorer
  • Säkrare barn
  • Första hjälpen
  • Brandkunskap

 

Hjärt- och lungräddning (HLR)
Under 2016 drabbades omkring 5 300 personer i Sverige av plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus. Av dessa skedde 68% i hemmet. En av dem kan vara din familjemedlem, vän eller granne. Vet du vad du ska göra då?

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
52278
Startdatum
27 februari 2023
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:00–21:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
8
Plats
ABF ÅSTORP
Köpmansgatan 10 26534 ÅSTORP
Cirkelledare
Ole Jakobsen
Anmäl dig