Hoppa till huvudinnehåll

Tuftning - Åstorp VT 2024

Upptäck konsten att skapa med garn genom tuftning! Delta i vår grundkurs i Åstorp VT 2024 och lär dig måla med garn, skapa tredimensionella textilier och uttrycka ditt eget formspråk på ett nytt sätt.

Tuftning är en spännande teknik som låter dig skapa tredimensionella textilier såsom väggkonst och mattor genom att använda garn. Genom att använda olika tjocklekar och färger på garn kan du skapa unika texturer och effekter som ger dina verk liv och djup.

Innehåll

Under kursens tre sessioner kommer du att få en omfattande introduktion till tuftningens värld. Vi kommer att lära dig att hantera tuftmaskinen, förbereda garnet och förbereda din tuftduk. Du får också möjlighet att utveckla din egen idéskiss och vi går igenom processen för att överföra dina bilder till tuftduken. Från att tufta själva verket till att avsluta och efterbehandla, kommer du att få en helhetsförståelse för tuftningens kreativa process.

Bra att veta

Plats: ABF Åstorp, Köpmansgatan 10
Inga förkunskaper krävs.
Pris: 1900 kr
Tid: Lördag 10,00-15,45 och söndag 10,00-12,30
Garn: Kursdeltagare står själva för inköp av garn. I stort sett alla typer av garn går att använda för tuftning. Utgå ifrån att du behöver omkring 100 gram garn per 10 cm².

Utforska den spännande världen av tuftning och låt ditt kreativa uttryck blomma. Anmäl dig till vår grundkurs och låt garnen bli ditt medium för konstnärligt skapande.

Vill du läsa mer, eller letar du efter andra tillfällen att lära dig tuftning i Åstorp? → Klicka dig vidare här.

Anmälan

Du anmäler dig till detta arrangemang genom att klicka dig vidare här nedan och fylla i uppgifterna. Avgiften för utbildningen betalas sedan per faktura. Du får fakturan och en kallelse innan arrangemanget startar.

Du som är medlem i fackförbundet Handels eller Kommunal kan använda din studiecheck här.

Du måste avanmäla dig senast 5 arbetsdagar innan kursstart, för att inte bli betalningsskyldig.

Det är endast med läkarintyg du kan avanmäla dig närmre start eller efter start, samt få ersättning för uteblivna tillfällen.

Om du måste avanmäla dig sent och det finns en reserv som kan ta platsen blir du inte betalningsskyldig. Kan du själv ge platsen till en ersättare blir du inte betalningsskyldig (denna går dock inte före en reserv om det finns). 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
54802
Startdatum
25 maj 2024
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–15:45
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF ÅSTORP
Köpmansgatan 10 26534 ÅSTORP
Pris
1900 kr
Anmäl dig som reserv