Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Ashtanga yoga grund

Ashtanga yoga är en fysisk och dynamisk form av yoga som följer en bestämd sekvens av fysiska yogaställningar (asanas) och andningsövningar (pranayamas) som utvecklar styrka, smidighet, balans, kroppsmedvetenhet och fokus.

Då man i Ashtanga utövar samma rörelsesekvens i en speciellt utarbetad ordning blir man ofta snabbt säkrare i både kropp och sinne. Efter hand som man känner sig tryggare i sitt utövande och kroppen anpassar sig kommer man djupare in i ställningarna. Därför kan man också, med fördel, gå denna kurs både som nybörjare och som lite mer van utövare. Det viktiga är alltid att man utgår från sig egen kropp, om hur den är just nu.

Yogan är utformad för att fungera som en optimal träning för hela kroppen synkroniserat med djup och lugn andning. och är därför bra för dig som är ute efter en mer fysisk och disciplinerad yoga.

Visste du att det finns en kortare introduktionskurs på två tillfällen för dig som vill börja med att gå igenom solhälsningen och de första positionerna i lite lägre tempo? Kursen hittar du på hemsidan.

Ledare är Kajsa Bergqvist

Läs mer om kursen, läraren och vad du bör tänka på under www.yoga-eslov.se

Skriv i noteringar om eventuell rabatt

Är du osäker på om yoga är bra för just dig, kontakta din vårdkontakt före anmälan!

Obs! Uppehåll Annandag påsk (2 april)

Välkommen!


Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
107958
Startdatum
24 september 2018
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:15–19:45
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
12
Medarrangör
Gladan, Body and Mind, ABF MittSkåne
Plats
Body And Mind
Gladan, Bruksgatan 11 24139 ESLÖV
Pris
1190 kr
Cirkelledare
Anmäl dig