Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Yoga för män - en introduktionskurs

Denna kurs är en nybörjarkurs, speciellt utformad för män. En yoga för den som söker en fysisk, dynamisk yoga för ökad styrka, balans och smidighet, där ställningar och positioner är länkade i ett flöde i samklang med andetaget.

En chans du inte får missa!

 

Denna yogan baseras mycket på det som kallas Vinyasa Flow. En yoga för den som söker en fysisk, dynamisk yoga för ökad styrka, balans och smidighet, där ställningar och positioner är länkade i ett flöde i samklang med andetaget.

Fördelarna man kan uppnå genom att utöva yoga är:
-En starkare och mer flexibel kropp
-Bättre balans för kraft och inspiration
-Bättre koncentrationsförmåga och ökad focus
-Mindre spänningar och bättre sömn

Positionerna är varierande och består av bland annat olika dynamiska rörelser, solhälsningar, stående, sittande och liggande positioner.

Denna kurs riktar sig i första hand till nybörjare. En perfekt chans för dig som är nyfiken på vad yoga kan ge just dig.


Ledare är Alejandra Pizarro Correa som utövat yoga i ca 15 års tid och som för ca 5 år sedan vidareutbildat sig till yogainstruktör i Norra Indien Rishikesh. Hon började själv undervisa för ca 2 år sedan och har förutom detta gått blandande kurser från bland annat Skandinaviska yoga- och meditationsskolan i Malmö, värmeyoga med Bikramserien samt Vinyasa Flow. Hon har även utövat Vipassa meditation samt vidareutbildat sig till Thai yoga massör. Alejandra undervisar i Hathayoga, Vinyasa Flow samt håller i Familjeyoga för barn och vuxna tillsammans.


Skriv i noteringar om eventuell rabatt

Är du osäker på om yoga är bra för just dig, kontakta din vårdkontakt före anmälan.

Välkommen!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
107916
Startdatum
12 september 2018
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
20:00–21:00
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
13
Medarrangör
Gladan, Body and Mind, ABF MittSkåne
Plats
Body And Mind
Gladan, Bruksgatan 11 24139 ESLÖV
Pris
490 kr
Cirkelledare
Alejandra Pizarro Correa
Anmäl dig