Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Vegetarisk matlagning

Under fyra kvällar kommer du få en teoretisk bas för att kunna skapa nyttiga och balanserade vegetariska måltider. Vi kommer även att tex prata lite om för- och nackdelarna med vegetarisk kost.

Vi kommer att laga vegetariska aptitretare, snacks, soppor, förrätter, huvudrätter och efterrätter från olika kulturer och länder som vi tillsammans äter som middag eller kvällsmat över samtal om olika ämne som intresserar oss.

En kurs för dig som är nyfiken på att äta med vegetarisk mat likaså som för dig som söker inspiration.

Observera att detta inte är vegansk matlagning. Varor baserade på ägg och mjölk kommer att användas.


Ledarens profil:
Mariam Meynert kommer ursprungligen från Indien och är bosatt här i Sverige sedan 1985. Mariam är utbildad hem- och konsumentkunskapslärare och har 30 års erfarenhet som lärare. Mariam har ett brett intresse i olika kulturens matlagningsvanor och rätter.


Kostnad för råvaror tillkommer med ca 50 - 70 kr/tillfälle.
Ta gärna med en matlåda så du kan ta med dig maten hem om det blir något över.


Obs! Denna kurs är varannan vecka!

Välkommen!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
106086
Startdatum
27 september 2018
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
6
Medarrangör
ABF MittSkåne
Plats
Kanalgatan 30 A
Kanalgatan 30 A 24130 ESLÖV
Pris
790 kr
Cirkelledare
Mariam Meynert
Anmäl dig