Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Utveckla studierna i din förening

Vi människor lär så länge vi lever, men organisationer lever bara så länge de lär. Därför måste våra föreningsstudier organiseras, och våra föreningar behöver välutbildade studieorganisatörer.

Föreningens studieverksamhet är ett verktyg för att stärka både de enskilda medlemmarna och hela föreningen. Uppdraget som studieorganisatör ger dig möjlighet att påverka föreningens verksamhet och utveckling. Genom välplanerade studier, anpassade utifrån er förenings behov och medlemmarnas önskemål, kommer ni närmare att förverkliga er samhällsvision.

Under utbildningen kommer vi att prata om föreningen som en del av en folkrörelse och om folkbildningen som metod. Vi kommer även att prata om uppdraget som studieorganisatör eller studieansvarig, hur vi gör för att planera studier utifrån föreningens behov, hur vi kan utveckla studieverksamheten och ta tillvara på alla lärtillfällen. Utbildningen ger dessutom ett bra tillfälle att träffa studieorganisatörer från andra föreningar för att utbyta erfarenheter och lära av varandra.

Välkommen!

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
108038
Startdatum
06 oktober 2018
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
09:00–15:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
3
Medarrangör
ABF Skåne
Plats
ABF Skåne
Södergatan 6B 24130 ESLÖV
Pris
Gratis
Cirkelledare
Pia Webeklint
Mikael Malm
Anmäl dig