Hoppa till huvudinnehåll

Cirkelledarutbildning digital

Vi vill ge dig som cirkelledare i ABF, Arbetarnas Bildningsförbund, en bra grund och trygghet i din roll som ledare i ABF:s folkbildning. Utbildningen riktar sig till alla verksamma cirkelledare/handledare inom ABF. ABF vill med utbildningen ge dig som ledare en inblick i ABFs värdegrund, folkbildningens pedagogik och vad din roll som ledare inom folkbildningen innebär.

Du som cirkelledare måste vara godkänd av ABF för att din studiecirkel ska ge bidrag från staten. Därför vill vi att alla cirkelledare ska genomgå grundutbildningen. Detta för att trygga och kvalitetssäkra folkbildningsarbetet.
För att bli godkänd och erhålla intyg måste du delta alla nio timmarna.

I samband med utbildningen får du en cirkelledarpärm som innehåller studiematerial. Materialet finns även att få som pdf, som talbok, i stor stil, samt översatt till åtta olika språk: arabiska, engelska, finska, franska, persiska, somali, spanska och turkiska. Meddela vid anmälan vilket alternativ som passar dig bäst.

Det här är det första steget i vår utbildning för cirkelledare och efter genomförd utbildning har du möjlighet att delta i våra fortsättningsutbildningar för att få ytterligare kunskaper. 

 

Utbildningen kommer att vara digital och genomföras via Microsoft Teams.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
62079
Startdatum
22 februari 2021
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:00–21:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
14
Plats
Teams möte
Pris
Gratis
Anmäl dig