Hoppa till huvudinnehåll

Cirkelledarutbildning GRUND

Cirkelledare - världens roligaste jobb!

Vi vill ge dig som cirkelledare i ABF, Arbetarnas Bildningsförbund, en bra grund och trygghet i din roll som ledare i ABF:s folkbildning. Utbildningen riktar sig till alla verksamma cirkelledare/handledare inom ABF. ABF vill med utbildningen ge dig som ledare en inblick i ABFs värdegrund, folkbildningens pedagogik och vad din roll som ledare inom folkbildningen innebär.

Du som cirkelledare måste vara godkänd av ABF för att din studiecirkel ska ge bidrag från staten. Därför vill vi att alla cirkelledare ska genomgå grundutbildningen. Detta för att trygga och kvalitetssäkra folkbildningsarbetet.
För att bli godkänd och erhålla intyg måste du delta alla nio timmarna.

I samband med utbildningen får du en cirkelledarpärm som innehåller studiematerial. Materialet finns även att få som pdf, som talbok, i stor stil, samt översatt till åtta olika språk: arabiska, engelska, finska, franska, persiska, somali, spanska och turkiska. Meddela vid anmälan vilket alternativ som passar dig bäst.

Det här är det första steget i vår utbildning för cirkelledare och efter genomförd utbildning har du möjlighet att delta i våra fortsättningsutbildningar för att få ytterligare kunskaper. 

 

Utbildningen genomförs digitalt i Microsoft Teams. Utbildningen är kostnadsfri!

Tid: Torsdagen den 29 april, måndagen den 3 maj, torsdagen den 6 maj klockan 18.00-21.00

Ledare: Kerstin Ingelmark

Anmälan, mer information eller frågor kontakta: kerstin.ingelmark@abf.se, 0707-268167 

Sista anmälningsdag 22 april!

Glöm inte berätta om du har några behov som vi behöver känna till för att din upplevelse som deltagare ska bli så bra som möjligt.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
16282
Startdatum
29 april 2021
Veckodagar
Måndag, Torsdag
Tidpunkt
18:00–21:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
14
Plats
Internet
Pris
Gratis
Cirkelledare
Kerstin Ingelmark
Anmäl dig