Hoppa till huvudinnehåll

Grundutbildning för cirkelledare i ABF

Cirkelledare - världens roligaste jobb!

Vill vi ge dig som cirkelledare i ABF, Arbetarnas Bildningsförbund, en bra grund och trygghet i din roll som ledare i ABF:s folkbildning. Utbildningen riktar sig till alla verksamma cirkelledare/handledare inom ABF. ABF vill med utbildningen ge dig som ledare en inblick i ABFs värdegrund, folkbildningens pedagogik och vad din roll som ledare inom folkbildningen innebär. 

Du som cirkelledare måste vara godkänd av ABF för att din studiecirkel ska ge bidrag från staten. Därför vill vi att alla cirkelledare ska genomgå grundutbildningen. Detta för att trygga och kvalitetssäkra folkbildningsarbetet.

För att bli godkänd och erhålla intyg måste du delta alla nio timmarna. 

I samband med utbildningen får du en cirkelledarpärm som innehåller studiematerial. Materialet finns även att få som pdf, som talbok, i stor stil, samt översatt till åtta olika språk: arabiska, engelska, finska, franska, persiska, somali, spanska och turkiska. Meddela vid anmälan vilket alternativ som passar dig bäst.

Det här är det första steget i vår utbildning för cirkelledare och efter genomförd utbildning har du möjlighet att delta i våra fortsättningsutbildningar för att få ytterligare kunskaper. 

 Samtliga cirkelledarutbildningar är kostnadsfria.

Tid: Lördag 28/3 kl.9.00 - 16.30 (sista anmälningsdag 21/3)

 Vi erbjuder även två andra alternativ, dagtid fredag och kvällstid torsdag

Plats: ABF Hörby, Tingsgatan 26C

 Ledare: Kerstin Ingelmark

 Anmälan, mer information eller frågor kontakta: kerstin.ingelmark@abf.se, 0707-268167 

  Glöm inte berätta om du har några behov som vi behöver känna till för att din upplevelse som deltagare ska bli så bra som möjligt.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
16097
Startdatum
28 mars 2020
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
09:00–16:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
12
Plats
ABF 1 Stora Salen Jupiter
Tingsgatan 26 C 24231 Hörby
Pris
Gratis
Cirkelledare
Kerstin Ingelmark
Anmäl dig