Hoppa till huvudinnehåll

Måndagsmöte med Maria Andersson från Orange Day MC

Maria Anderson från Orange Day Motor Klubb berättar om deras arbete med att upplysa kring det ökade kvinnovåldet i samhället. Vi får ofta läsa och höra om det ökade psykiska och fysiska våldet mot just kvinnor. Vad är det som gör att det ser ut som det gör ? Vad kan vi alla göra för att hjälpa till? Maria berättar också om sin nyutgivna bok – "Innanför västen". Sedan 2015 har författaren och entreprenören Maria Andersson samarbetat med UN Women Sverige (FNs jämställdhetsenhet) för att upplysa och synliggöra problematiken, samt bidra till arbetet. 2017 grundade hon Orange Day MC och den 25 maj 2018 genomfördes den första MC-kortegen till förmån för UN Women Sverige, UN Trust Fund och deras arbete för en värld fri från våld mot kvinnor och flickor."  

I den här serien träffar vi personer och föreningar som gör en otroligt viktig insats i samhället.

Våra måndagsmöten i juni sker på den digitala plattformen Teams.

För att deltaga under dessa föreläsningar kan du vara anonym genom att du närvarar enbart genom att lyssna och inte använda din kamera. Vill du ställa frågor men inte själv vill göra det under själva frågestunden, så går det bra att skicka dessa frågor till oss innan föreläsningarna. Vi tar då upp dessa anonymt via oss.

Länk till de här kvällarna kommer att finnas på vår hemsida den dagen som mötet är. Vi startar upp Teams klockan 17.30 så att alla i lugn och ro kan logga in och få rätt på tekniken.

Har du frågor ang. inloggning i Teams så kontaktar du Kerstin på kerstin.ingelmark@abf.se eller 0707-26816

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
16309
Startdatum
28 juni 2021
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:00–19:00
Plats
Internet
Pris
Gratis
Kontaktperson
Kerstin Ingelmark
kerstin.ingelmark@studier.abf.se