Hoppa till huvudinnehåll

Föreställning: Greatest Hittills

Humor, bekymmer och musik med Ronny Eriksson.

Satiriker, pessimistkonsult, humanist. Låtskrivare, komiker, artist… Folkkäre Ronny Eriksson kan beskrivas på många sätt. Allt sedan sitt genombrott har han lyckats hålla ett järngrepp om såväl samtiden som sin publik. Nu turnerar han för femte gången med Riksteatern, det blir en musikalisk helkväll med satir, värme och bekymrad ståupp. Den nya showen består som titeln avslöjar av det hittills allra bästa!
Det blir en show med några av Ronny Erikssons bästa och mest älskade nummer och som alltid blir det också nyheter, händelser och reflektioner från spelorten, landet och världen.

Tillsammans med kapellmästare Benneth Fagerlund har Ronny gjort fyra bejublade turnéer med Riksteatern. Nu gör den omåttligt populära duon en ny show:

– Jag har skrivit några hundra låtar genom åren. Låtar om allt möjligt. Så ALLT är möjligt att den nya föreställningen handlar om, säger Ronny.

Ronny Eriksson är både humorist och humanist. En berättare med ett stort och bultande hjärta. På sitt alldeles eget vis uppmärksammar och genomskådar han orättvisor, maktförhållanden och allmän bullshit.

– Ronny har en förmåga att snappa upp fenomen och företeelser långt före andra ens har noterat dem, jag slutar aldrig att förundras över det, säger Benneth Fagerlund.

Medverkande
Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund
Konstnärligt team
Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund
Producent
Ett samarbete mellan Riksteatern och Satellite Live

För biljettinformation till föreställningen 2020-12-15 kontakta Kristianstads Teaterförening - en del av Riksteatern. I turnéplanen nedan hittar du samtliga föreställningar.

Längd
2 tim inkl. 20 min paus

Pris: Prisklass 1: 340 kr, prisklass 2: 280 kr, prisklass 3: 100 kr. Ungdom/student: halva priset. Medlem tom 25 år: 50 kr valfri plats. Medlemsrabatt finns!

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
61180
Startdatum
15 december 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
19:00–22:00
Medarrangör
Kristianstads Teaterförening
Plats
Kristianstads teater
Östra Boulevarden 20 29132 KRISTIANSTAD
Pris
340 kr