Hoppa till huvudinnehåll

Musikal: Alice i Underlandet

En fantasifull och spännande musikal för alla åldrar!

Efter de senaste årens succéer med CHESS, Singin in the rain och Guys and Dolls tar vi oss i höst an ett fantastiskt äventyr.

I den nyskrivna musikalen Alice i Underlandet, som har Nordenpremiär, finns alla de ingredienserna med som vi förknippar med berättelsen. Här finns de drömlika scenerna, med sin absurda dialog och osannolika karaktärer, det galna loppet - där ingen riktigt vet varför de springer eller hur man vinner- och ett riggat krocketspel ingen kan vinna utom Drottningen. Naturligtvis får ni möta de berömda karaktärerna såsom den tokige Hattmakaren med sina ologiska samtal och en gåtfulle Kålmasken, de identiska syskonen Tweedelidee och Tweedelidum, den falska sköldpaddan och den sömniga musen, för att inte tala om den helgalna Drottningen!

Alice i Underlandet är en resa genom associationernas värld och fantasins domäner. Med medryckande melodier blir det en färgsprakande och fartfylld föreställning med massor av dans, sång och musik. Vår stora ensemble kommer bjuda på storslagna shownummer och livfulla scener i en scenografi som förflyttar oss till en magisk värld. Vi kommer att bjuda på vår egen tolkning av figurerna och låta skaparglädjen få stort svängrum i kostymer och scenografi. Hela vårt team av erfarna medarbetare har lagt in en extra växel och tänker inte spara på krutet. Liksom Skönheten och odjuret och Matilda är detta en färgsprakande och underhållande musikal för alla åldrar.

Medverkande:
Rollen som Alice delas av Eva Jumatate (känd från Talang 2019) och Tova Turesson.
I övriga roller ses bl.a.Frida Linell, Amelie Haegeman och Max Hansen.

Regi och koreografi: Ola Hörling, Musikaliskt ansvarig: Lukas Elgmo och Producent: Åsa Jensen.

 

Spelperiod: 24 september-21 november 2021

Fredagar: 19:00, Lördagar: 15:00 och 19:00, Söndagar: 15:00 (+Torsdag 14/10 och 11/11 kl 19:00)

Plats: Kristianstads teater

 

För mer info och biljetter: www.underhallningspatrullen.se

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
63544
Startdatum
24 september 2021
Veckodagar
Fredag
Tidpunkt
19:00–22:00
Medarrangör
Underhållningspatrullen
Plats
Kristianstads teater
Östra Boulevarden 20 29132 KRISTIANSTAD
Pris
285 kr
Kontaktperson
Åsa Jensen
asaproducent@hotmail.com