Hoppa till huvudinnehåll

Skrivarcirkel Landskrona HT 2020

Skrivarcirkel med Fanny Andreasson i Landskrona

Skrivarcirkel

En studiecirkel för dig som längtar efter att skriva i ett inspirerande forum. Här får du möjlighet att testa olika uttryckssätt och komma närmre just din skrivande röst.

Välkommen på upptäcktsfärd i skrivandets värld!
Vi kommer att arbeta med en mängd olika skrivövningar. I en del övningar är fokus att skapa ett flöde i skrivandet – ett sätt att skriva obehindrat, utan att censurera sig själv. Andra övningar följer tydligare ramar, så som olika former av dikter, eller att exempelvis skriva en kortare prosatext utifrån givna instruktioner. Vi testar även olika verktyg som kan ge inspiration till längre berättelser.

Studiecirkelns yttersta syfte är att ge näring till din kreativa kraft i ett
sammanhang där lusten att skriva står i centrum.

Cirkelledare Fanny Andreasson har studerat skönlitterärt skrivande och skrivpedagogik vid olika folkhögskolor. Hon har även varit verksam inom folkhögskola under flera år, som lärare på en skrivarlinje.

Målet är att studiecirkeln ska kunna bedrivas på plats. Med anledning av den rådande Coronapandemin går det dock inte att veta i nuläget om detta kommer att vara möjligt. Vi håller oss ajour med utvecklingen och följer de riktlinjer som myndigheterna dirigerar. Om det inte går att träffas på plats, kommer studiecirkeln att genomföras digitalt. Du som anmäler dig till denna studiecirkel behöver därför vara beredd på att ha tillgång till dator med ordbehandlingsprogram.

Start 14 september kl 17.30

ABF Landskrona
Larvigatan 19 D

Välkommen med din anmälan

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
48992
Startdatum
14 september 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
17:30–20:00
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
9
Plats
Larvilokalen
Larvigatan 19D (ingång Kapellvägen) 26138 LANDSKRONA
Pris
1090 kr
Cirkelledare
Fanny Andreasson
Anmäl dig