Hoppa till huvudinnehåll

Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft

Att ta klimatfrågan på allvar
Klimatforskarna har sagt sitt. Vi måste ändra livsstil, annars ger vi framtida generationer usla förutsättningar. Vi håller till och med på att förstöra för oss själva. Konsekvenserna av vår planetmisskötsel ligger just så nära i tiden, om vi inte vänder det här. Nu.

Det fina i klimatsången är att vi kan göra något. Eller faktiskt riktigt mycket. Vända klimatångest till drivkraft, förskjuta normer, inspirera alla omkring oss och inse tjusningen med ett lättare, utsläppsbantat liv.

Den här studiecirkeln kommer att behandla olika aspekter av klimatkrisen och hur vi kan göra för att minska dess effekter på planeten. Den är till för dig som vill hålla klimatångesten i schack och för att ta de första viktiga stegen mot ett klimatsmart liv. Att förändra dig själv och andra. Att ta nästa steg och nästa, tillsammans med andra.

Vi träffas och pratar om innehållet i boken som vi läser under cirkelns gång, men även om klimatförändringarnas oerhörda förändring för oss nu och i framtiden. Mer information finns på länken https://youtu.be/eAbK3jhWUPc

Cirkeln är ett samarbete med HELA ideella.

Vi träffas 6 ggr onsdagar klockan 18.30 - 20.15, med start den 3 november på ÖV-huset, Ödmanssonsgatan 12, Landskrona.

Kursmaterial
"Gör Skillnad – Från klimatångest till handlingskraft" heter boken som vi använder. Den får du låna eller betala för, men kursen är gratis.

Kontakt
ABF Nordvästskåne 042-590 40,
Epost info@nordvastskane.abf.se

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
50542
Startdatum
03 november 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:30–20:15
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
6
Medarrangör
HELA ideella
Plats
ÖV-Huset
Ödmanssonsgatan 12 26134 LANDSKRONA
Pris
Gratis
Cirkelledare
Melker Rosenberg
Anmäl dig