Hoppa till huvudinnehåll

Dans Uppträdesgrupp Sassy Dance Crew 12 år och upp

Går du och dansar men vill ta det steget längre? Tycker du det är kul att stå på scen? Då kanske du är rätt person att vara en av deltagarna i ABFs Sassy Dance Crew?

Innehåll

Denna grupp får chans att vara med i olika sammanhang som Lommafesten, i Folkets Park, på festivaler, invigningar och på många andra evenemang.

Vi har ett fokus på det sceniska framträdandet och jobbar mycket med koreografier med olika inriktningar. I en uppträdesgrupp kommer du närmre dina danskompisar, dansar mer intensivt, samtidigt som du har otroligt kul!

Obs! I coronatider är det inga vanliga uppträdanden men vi jobbar ändå utifrån perspektivet att stå på scen och vi tänker även hur man kan göra musikvideos.

Förkunskaper

För att vara med i denna grupp så krävs det stort engagemang då vi uppträder på olika uppvisningar, stående sammankomster men även extraträningar inför uppvisningar. Det är också bra om man dansar mer än endast i uppträdesgruppen. För dig från 12 år och upp.

Material

Ta gärna på dig mjuka kläder.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10899
Startdatum
05 september 2021
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
14:00–15:30
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
6
Plats
Strandskolan
Sjögräsgatan 1 23433 LOMMA
Pris
1200 kr
Cirkelledare
Armita Soleimani
Anmäl dig