Hoppa till huvudinnehåll

Dansuppträdesgrupp i Lomma - Irave Lomma 2. Ålder 13-15 år

Går du och dansar men vill ta det steget längre? Tycker du det är kul att stå på scen? Då kanske du är rätt person att vara med i en av ABFs uppträdesgrupper?

Innehåll

Denna grupp får chans att vara med i olika sammanhang som Lommafesten, i Folkets Park, på festivaler, invigningar och på många andra evenemang. Vi har ett fokus på det sceniska framträdandet och jobbar mycket med koreografier med olika inriktningar. I en uppträdesgrupp kommer du närmre dina danskompisar, dansar mer intensivt, samtidigt som du har otroligt kul! Under pandemins utmaningar väver vi även in livestreaming, filmning mm.

Förkunskaper och Målgrupp

För dig som har dansat minst 4 terminer innan, är i tillhörande ålder och vill dansa på scen. Det krävs att du kan lägga tid på dansen och på olika framträdanden. Vi ser gärna att du dansar i ytterligare en dansgrupp när du är med i en uppträdesgrupp.

Material

Ta gärna på dig mjuka kläder och dans/träningsskor.

Vi tränar 2 gånger i veckan. Måndagar och onsdagar.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
11228
Startdatum
31 januari 2022
Veckodagar
Måndag, Onsdag
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
24
Antal lediga platser
2
Plats
ABF huset i Lomma
Kaptensgatan 4 23422 LOMMA
Pris
2100 kr
Cirkelledare
Frida Schooner
Anmäl dig