Hoppa till huvudinnehåll

Dansuppträdesgrupp i Lomma - Irave Lomma 2

Går du och dansar men vill ta det steget längre? Tycker du det är kul att stå på scen? Då kanske du är rätt person att vara med i en av ABFs uppträdesgrupper?

Innehåll

Denna grupp får chans att vara med i olika sammanhang som Lommafesten, i Folkets Park, på festivaler, invigningar och på många andra evenemang. Vi har ett fokus på det sceniska framträdandet och jobbar mycket med koreografier med olika inriktningar. I en uppträdesgrupp kommer du närmre dina danskompisar, dansar mer intensivt, samtidigt som du har otroligt kul!

Obs! I coronatider är det inga vanliga uppträdanden men vi jobbar ändå utifrån perspektivet att stå på scen och vi tänker även hur man kan göra musikvideos.

Förkunskaper och Målgrupp

För dig som har dansat minst 4 terminer innan, är 13 år eller äldre och vill dansa på scen. Det krävs att du kan lägga tid på dansen och på olika framträdanden. Vi ser gärna att du dansar i ytterligare en dansgrupp när du är med i en uppträdesgrupp.

Material

Ta gärna på dig mjuka kläder.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
177040
Startdatum
01 september 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
4
Plats
Vinstorpskolan
Vinstorpsvägen 23433 LOMMA
Pris
1200 kr
Cirkelledare
Frida Schooner
Anmäl dig