Hoppa till huvudinnehåll

Uppträdesgrupp Irave Lomma 1

Går du och dansar men vill ta det steget längre? Tycker du det är kul att stå på scen? Då kanske du är rätt person att vara en av deltagarna i ABFs Irave Lomma?

Innehåll

Denna grupp får chans att vara med i olika sammanhang som Lommafesten, i Folkets Park, på festivaler, invigningar och på många andra evenemang.

Vi har ett fokus på det sceniska framträdandet och jobbar mycket med koreografier med olika inriktningar. I en uppträdesgrupp kommer du närmre dina danskompisar, dansar mer intensivt, samtidigt som du har otroligt kul!

Obs! I coronatider är det inga vanliga uppträdanden men vi jobbar ändå utifrån perspektivet att stå på scen och vi tänker även hur man kan göra musikvideos.

Förkunskaper

För att vara med i denna grupp så krävs det stort engagemang då vi uppträder på olika uppvisningar, stående sammankomster men även extraträningar inför uppvisningar. Det är också bra om man dansar mer än endast i uppträdesgruppen. För dig mellan 13-18 år

Material

Ta gärna på dig mjuka kläder.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
177041
Startdatum
30 augusti 2021
Veckodagar
Måndag, Onsdag
Tidpunkt
19:00–20:30
Antal tillfällen
24
Antal lediga platser
6
Plats
Vinstorpskolan
Vinstorpsvägen 23433 LOMMA
Pris
2050 kr
Cirkelledare
Frida Schooner
Anmäl dig