Hoppa till huvudinnehåll

Filmproduktion: skapa med film i Lomma – gratis!

Har du en passion för att skapa film men vet inte riktigt hur, då kan du lära dig tillsammans med andra nyfikna på ABF i lomma.

Innehåll

Vi är en kamratcirkel vilket innebär att vi lär oss tillsammans, tar reda på saker tillsammans och lär av varandra. Det finns alltså ingen ledare på plats som lär ut, utan vi är några stycken som kan en del och skriver manus, filmar och redigerar tillsammans.

Vi kommer att gå igenom grunderna för hur film är uppbyggt såsom den dramaturgiska kurvan, cinematografi och redigering. Det kan vara musikvideo, serie, film mm. Vill du vara med oss och med nyfikenhet skapa film med oss så är du välkommen att anmäla dig.

 

Material och tips

Inget material behövs från deltagaren, vi arbetar tillsammans och söker material tillsammans.

Undrar du något om gruppen och innehållet så maila: Rickard.larsson@kappeland.se


Målgrupp och förkunskap

Ingen förkunskap behövs. Kursen är till för både för dig som är nybörjare och för dig som har lite vana. Du arbetar utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar. Det enda som krävs är att du är nyfiken på att lära dig tillsammans med andra och att du vill skapa film.
Minst 12 år gammal.
 

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

 

OBS! Du kan komma in i gruppen när som helst under terminen. Gör en anmälan på denna sida och hör sen av dig till ledaren. rickard.larsson@kappeland.se

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
175904
Startdatum
10 februari 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:30–19:45
Antal tillfällen
15
Antal lediga platser
2
Medarrangör
Fria grupper (ej medlemsorganisationer)
Plats
ABF huset i Lomma
Kaptensgatan 4 23422 LOMMA
Pris
Gratis
Anmäl dig