Hoppa till huvudinnehåll

Mjukyoga i Alnarpsparken

En mjuk och varsam yoga som innehåller inslag av flera öppnande yogastilar. Fokus ligger på avslappning, andningsövningar, att släppa spänningar men även att utmana sin kropp.

Innehåll

Vi jobbar lungt och skonsamt med andning och med vår kropp genom olika yoga övninga. Man tar det utifrån sin egen förmåga och det finns många varianter så man kan anpassa efter sin kropp.

Förkunskaper

För dig som är ledig dagtid och vill stärka och mjukgöra din kropp.

Material

Ta gärna på dig mjuka kläder. Det kan vara fint med en filt och varma strumpor till avslappningen.

Cirkelledaren

Andrew inledde med att studera och forska om yoga i USA. Det ledde till att han började med att även aktivt utföra yoga, för att träna och öka sin medvetenhet. Andrew började undervisa i yoga, hobbyn blev en livsstil och ger dagliga, positiva upplevelser. Andrew har varit i Finland, Danmark, Singapore och Indien för att lära mer om olika yoga former. Här på ABF i Malmö och Lomma håller han klasser i ashtanga, vinyasa, mindfulness, hatha yoga, mjuk yoga och senior yoga. Yoga är en passion och en kärlek för Andrew. Han tycker att alla ska få möjligheten till att få inre lugn, healing och bättre hälsa genom yogan.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.


 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
174484
Startdatum
10 augusti 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
11:45–13:15
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
7
Plats
Alnarpsparken
Slottsvägen 5 23053 ALNARP
Pris
450 kr
Cirkelledare
Andrew Nagappan
Anmäl dig