Hoppa till huvudinnehåll

Mjukyoga i Lomma

En mjuk och varsam yoga som innehåller inslag av flera öppnande yogastilar. Fokus ligger på avslappning, andningsövningar, att släppa spänningar men även att utmana sin kropp.

Innehåll

Vi jobbar lungt och skonsamt med andning och med vår kropp genom olika yoga stilar. Man tar det utifrån sin egen förmåga och det finns många varianter så man kan anpassa efter sin kropp.

Förkunskaper

För dig som är ledig dagtid och vill stärka och mjukgöra din kropp.

Material

Ta gärna på dig mjuka kläder. Det kan vara fint med en filt och varma strumpor till avslappningen (framför allt på den kallare delen av året).

Cirkelledaren

Andrew inledde med att studera och forska om yoga i USA. Det ledde till att han började med att även aktivt utföra yoga, för att träna och öka sin medvetenhet. Andrew började undervisa i yoga, hobbyn blev en livsstil och ger dagliga, positiva upplevelser. Andrew har varit i Finland, Danmark, Singapore och Indien för att lära mer om olika yoga former. Här på ABF i Malmö och Lomma håller han klasser i ashtanga, vinyasa, mindfulness, hatha yoga, mjuk yoga och senior yoga. Yoga är en passion och en kärlek för Andrew. Han tycker att alla ska få möjligheten till att få inre lugn, healing och bättre hälsa genom yogan.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
429389
Startdatum
25 januari 2023
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
09:30–11:00
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF huset i Lomma
Kaptensgatan 4 23422 LOMMA
Pris
1320 kr
Cirkelledare
Andrew Julian
Anmäl dig som reserv