Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Dekoration kakor, tårtor och cupcakes - Bröllop / möhippa

Under denna kurs lär vi oss att skapa personliga dekorationer inför ett bröllop. Tekniker du sedan kan använda för att dekorera kakor, tårtor eller cupcakes.

Under kursens gång fokuserar vi på att lära oss och öva på själva tekniken som du sedan kan använda till det bakverk du själv önskar dekorera. Vi fokuserar alltså inte på någon speciell kaka utan på själva konsten bakom dekorationen. Vi kommer gå igenom en del olika tekniker för att sedan börja skapa dekorationer allt utifrån varierande modeller till egen design. Sist men inte minst visar ledaren hur man gör en vacker inpackning av kakorna med cellofan och rosett som pricken över i:et.

Workshopen fungerar även som en aktivitet på möhippa. I sådana fall kontaktar du oss för mer information.


Inom kak-/tårtdekoration skapar man olika små konstverk med hjälp av olika mönster, dekorationer och text med kristyr. De blir ofta omtyckta och personliga gåvor till andra (tex vid dop, bröllop eller annat) eller endast som dekoration. Möjligheterna är många när du väl lärt dig tekniken.

Ta gärna med dig någon matlåda så att du kan ta med dig dina små konstverk hem :)

OBS! Materialkostnad tillkommer med 50-70 kr/person vilket betalas på plats.

Ledare är Elizabeth Boye som hållit på med kakdekoration i ca 12 år. https://www.facebook.com/hjartekorgar?fref=ts Instagram.com/hjartekorgar.

Kaka och kaffe/te ingår

Välkommen till en trevlig och inspirerande dag!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
106271
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
11:00–15:15
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
8
Medarrangör
ABF MittSkåne
Plats
Kiliansg 9 vån 3
Kiliansgatan 9 22350 LUND
Pris
290 kr
Anmäl dig