Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Enskild sångundervisning

Tycker du det är roligt att sjunga och vill utvecklas bara för din egen skull eller har du kommit längre med din sång och vill träna inför något specifikt? Då kan du anmäla dig till enskild sångundervisning.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller mer van sångare. Vi skräddarsyr undervisningens innehåll efter dina önskemål, och utgår från dina mål och visioner för att lägga upp en plan för kursen, tillsammans med sångpedagogen.

Exempel på vad du kan få arbeta med på enskild sångundervisning är sångteknik t.ex. andning, stöd, frasering m.m, och förmedla text och känsla. Dessutom får du möjlighet att sjunga i olika genrer och du får med dig stiltypiska verktyg för din sång.

Undervisning sker i genrerna Klassiskt, musikal, visa, pop och jazz.

Ledare är Mattias Svensson, utbildad sångpedagog och körledare vid Musikhögskolan i Malmö. Mattias brinner för att undervisa, och sjunger också konsertant i flera olika genrer och har uppträtt tillsammans med olika artister.

Varje lektion är 45 min. Önskar du gå 10 lektioner istället för 6 kostar detta 2790 kr. Skriv då detta i noteringar på anmälan.

Möjlighet till uppträde för vänner, familj och bekanta i slutet av kursen finns tillsammans med andra elever (måste vara minst 3 intresserade) . Detta kostar 300 kr extra. Skriv i anteckningar om du är intresserad av detta eller pratat med ledaren.

 

Efter att du anmält ditt intresse kommer vår ledare att kontakta dig för att hitta ett passande startdatum. Då får du även  möjlighet att påverka vilken tid på dagen/kvällen du önskar gå. Vi försöker möta allas behov i den mån det går. Välkommen!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
106667
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
15:00–21:00
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
5
Medarrangör
ABF MittSkåne
Plats
Kiliansg 9 vån 3 Studion
Kiliansgatan 9 22350 LUND
Pris
1790 kr
Anmäl dig