Hoppa till huvudinnehåll

Dancehall med världsdansaren Sri Lanka - i Malmö

Ta chansen att få en dansupplevelse utöver det vanliga. Världsdansaren Sri Lanka är här och vill dela med sig av sin kunskap, sin energi och höja dig som person genom dansen. Med stor ödmjukhet bygger han upp ditt självförtroende och får dig att njuta genom dancehallen härliga vibes.

OBS! Denna cirkel har uppehåll 1 månad i april då ledaren är på turné.

Innehåll

Dancehall är en kultur så det innebär att dansen inom denna gengre har många olika former och uttryck. Dansen är baserad på den jamaicanska vardagen vilket innebär att kroppsuttrycket i dansen handlar ofta om attityd, flow och frihet. Dansstilen karaktiseras av väldigt populära steg som utövas på fester, gator men även på shower. I den här kursen får ni lära er de populäraste stegen samt historian och grunderna bakom denna dans. En kurs full av energi och kunskap där teknik och känsla kommer att ligga i fokus.
 

Målgrupp

Öppen för alla oavsett förkunskaper eller ålder.

Tips och material

Ta på dig kläder som du kan röra dig i och svettas i. Träningsskor för inomhusbruk. 

Drop in i mån av plats. 150kr swishas till nummer 23-351 33 06 innan danscirkeln börjar och visas upp för ledaren när du kommer till dansen.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
433660
Startdatum
07 februari 2024
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
19:30–21:00
Antal tillfällen
9
Antal lediga platser
7
Plats
54:an
Föreningsgatan 54 21214 MALMÖ
Pris
1490 kr
Anmäl dig