Hoppa till huvudinnehåll

Digital föreläsning: Makten över pengarna

Av alla möjliga sätt på vilka banksystemet kan organiseras är dagens system det värsta tänkbara", säger Mervyn King, Englands tidigare centralbankschef. Nu utreder regeringen vår tids viktigaste fråga och du kan både följa och avgöra den frågan. Följ med på en historisk kick off!

Innehåll

Både under krisen 2008 och coronakrisen har vi sett hur hundratals miljarder kan skaffas fram på nolltid för att rädda finanssektorn. Samtidigt får vi höra att det råder "brist på pengar" när människors jobb och välfärd står på spel. Varför finns det alltid pengar för att rädda banker samtidigt som det råder brist på pengar för välfärden, samhället och medborgarna? Det behöver inte vara så här, tvärtom kommer vi visa att det går att organisera systemet med pengar så det blir bra för alla.

Varmt välkommen på uppföljningen av våra uppskattade webbinarium. Nu ”Makten över pengarna”.

Målgrupp

För dig som kan delta på en online-föreläsning och vill veta mer om dagens ekonomisystem och möjligheten att förändra genom andra alternativ.

Material

Du behöver en dator och uppkoppling. Du får en länk att följa till Zooms webbläsare, alltså ingen app eller liknande behövs installeras.

Anmälan

Följ länken för att anmäla dig.

https://info.positivapengar.se/makten-over-pengarna?utm_source=ABF&utm_medium=direkttrafik&utm_campaign=Kickoff-25e-jan

 

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
245511
Startdatum
25 januari 2021
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
19:00–20:30
Plats
Distans
Pris
Gratis
Kontaktperson
Samuel Kazen Orrefur
samuel.kazen@gmail.com