Hoppa till huvudinnehåll

Sommarprogram: Ashtangayoga utomhus i Folkets Park, Malmö

Njut av Yoga utomhus med Andrew Julian. Ashtangayoga definieras ofta som en fysisk och dynamisk form av yoga. Genom medveten andning, yogaövning, blickfokusering och koncentration kan man utveckla en god kroppskontroll, kontroll över sinnena och en medvetenhet om sitt inre.

Innehåll 

Vi jobbar med andning och med olika asanas som stärker vår kropp och uthållighet. Man tar det utifrån sin egen förmåga och det finns många varianter så man kan anpassa efter sin kropp och sin dagsform. Man strävar efter att skapa en balans i kroppens olika energisystem för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling. Metoderna som används är reningsprocesser, kroppsställningar, andningskontroll, koncentrationsövningar och meditation.

Förkunskaper

Cirkeln är till för alla, ny som erfaren.

Info

Ta gärna på dig mjuka kläder och ta med din yogamatta. Det kan vara fint med en filt och varma strumpor till avslappningen. 
Var: Gå in huvudingången vid Amiralsgatan 35, till Malmö Folkets park, gå till gräsmattan som kommer efter skulpturen Rosen.

Cirkelledare

Andrew inledde med att studera och forska om yoga i USA. Det ledde till att han började med att även aktivt utföra yoga, för att träna och öka sin medvetenhet. Andrew började undervisa i yoga, hobbyn blev en livsstil och ger dagliga, positiva upplevelser. Andrew har varit i Finland, Danmark, Singapore och Indien för att lära mer om olika yoga former. Här på ABF i Malmö och Lomma håller han klasser i ashtanga, vinyasa, mindfulness, hatha yoga, mjuk yoga och senior yoga. Yoga är en passion och en kärlek för Andrew. Han tycker att alla ska få möjligheten till att få inre lugn, healing och bättre hälsa genom yogan.

Tillgänglighet 

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.
 
 
 
 
 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10795
Startdatum
11 maj 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:35–20:05
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
1
Plats
Folkets Park
Armiralsgatan Malmö
Pris
600 kr
Cirkelledare
Andrew Nagappan
Anmäl dig