Hoppa till huvudinnehåll

Yoga i Malmö- Ashtanga, Vinygasa och Yinyoga - öppen nivå

Ashtangayoga definieras ofta som en fysisk och dynamisk form av yoga. Genom medveten andning, yogaövning, blickfokusering och koncentration kan man utveckla en god kroppskontroll, kontroll över sinnena och en medvetenhet om sitt inre.

Innehåll

Vi jobbar med andning och med olika asanas som stärker vår kropp och uthållighet. Man tar det utifrån sin egen förmåga och det finns många varianter så man kan anpassa efter sin kropp och sin dagsform.

Förkunskaper

För dig som vill ha lite utmaning i yogan men fortfarande stort fokus på balans och välbefinnande

Material

Ta gärna på dig mjuka kläder. Det kan vara fint med en filt och varma strumpor till avslappningen (framför allt på den kallare delen av året).

Vi har inget omklädningsrum här, så det är bäst att komma ombytt. Ta med yogamatta om du har. Det finns mattor till utlåning.

Cirkelledaren

Andrew inledde med att studera och forska om yoga i USA. Det ledde till att han började med att även aktivt utföra yoga, för att träna och öka sin medvetenhet. Andrew började undervisa i yoga, hobbyn blev en livsstil och ger dagliga, positiva upplevelser. Andrew har varit i Finland, Danmark, Singapore och Indien för att lära mer om olika yoga former. Här på ABF i Malmö och Lomma håller han klasser i ashtanga, vinyasa, mindfulness, hatha yoga, mjuk yoga och senior yoga. Yoga är en passion och en kärlek för Andrew. Han tycker att alla ska få möjligheten till att få inre lugn, healing och bättre hälsa genom yogan.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
177926
Startdatum
01 mars 2022
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:35–20:05
Antal tillfällen
14
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF huset Malmö
Spånehusvägen 47 21158 MALMÖ
Pris
1495 kr
Cirkelledare
Andrew Julian
Anmäl dig som reserv