Hoppa till huvudinnehåll

Vandringar på Möllevången och Sofielund med hjälp av appen Be Here Then Gul runda

Var med i presentationen kring nya spännande stråk som visas i appen Be Here Then. Nu är det dags för Sofielund och Möllevången att synas i appen i fyra olika stråk.

 

Upptäck Malmö! Ladda ned appen Be here then och vandra runt i historiska miljöer och ta del av berättelser från både förr och nu. Nytillagt i appen är vandringar på Möllevången och Sofielund. Det uppmärksammar ABF genom att erbjuda en vandring tillsammans med Jeanette Rosengren, en av Malmös bästa stadsguider och som dessutom är hjärnan bakom just de här vandringarna. I samband med vandringen får du lära dig hur man kan använda appen så att du har möjlighet att gå de andra stråken tillsammans med din förening, familj eller vänner. Du kan genomföra vandringarna som en del i en studiecirkel med ABF om du vill.

Det kostar ingenting att delta men anmälan är bindande. Uteblir du så debiterar vi en avgift på 300 kronor. Eftersom platserna är begränsade och efterfrågan hög är det viktigt att du avanmäler dig om du får förhinder.

Du behöver en smartphone för att kunna delta i presentationen och du ska ha laddat hem appen Be Here Then före vandringen. Den finns att ladda ned via exempelvis App Store eller Google play.

https://beherethen.se/

https://www.facebook.com/pages/category/Museum/Be-Here-Then-104917497560646/

 

Gul runda:

Start: Garaget, Lönngatan 30

En ren industrihistorisk rundvandring som börjar bland hydrauliska snabbkallsågar och dekorateljéer och tar oss till trädgårdskolonier, doftande varma bröd, konservburkar och spritessenser.

Avslutning: Folkets Park

 

I samarbete med BID Malmö

Ledare: Jeanette Rosengren

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10749
Startdatum
27 april 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
10:30–12:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
1
Plats
Utanför Garaget
Lönngatan 30 Malmö
Pris
Gratis
Cirkelledare
Jeanette Rosengren
Anmäl dig