Hoppa till huvudinnehåll

Kroki i Malmö - workshop

Öva ditt seende genom att teckna snabba skisser utan att fastna i detaljer efter levande modell i korta och långa ställningar.

Innehåll

Med enkla skisser övar du på att gestalta och uttrycka volym, riktningar, mellanrumsformer m.m. Vi tecknar efter naken modell. Kroki innebär att man skissar under korta tidsintervaller. Man sätter igång direkt och genomgångar av teknik görs undertiden du tecknar. 

 

Målgrupp och förkunskap

Kursen är till för alla. Du arbetar utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Material och tips

Ta med papper, gärna A3, och blyertspenna eller kol. Tapetrulle eller täckpappersrulle är ett billigare alternativ att teckna på.
Konstnärsmaterialbutiker i Malmö: Drewex, Slussgatan 10 och Martins Color, Stora Nygatan 4. 

Avgiften betalas på plats, helst med swish men även kreditkort fungerar. Kallelse/faktura skickas inte ut, vi meddelar endast om det ställs in.

 

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.


Cirkelledare

Christel Lyberg är verksam som skulptör. Är utbildad inom Bild och Form och skulptur på Lunnevads folkhögskola, Linköping och i skulptur på Dômen Konstskola, Göteborg. Christel arbetar skulpturalt i främst lera, gips och betong. Har utställningar och arbetar även med offentlig utsmyckning.

 

OBS! Vi erbjuder både studiecirklar och engångstillfällen i kroki! Därför ber vi dig att endast anmäla dig till de workshops du vet att du kan gå. Vid förhinder, meddela senast 3 dagar innan så reserv kan ringas in. Vid senare avanmälan blir man betalningsskyldig.

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10876
Startdatum
29 november 2021
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
17:45–19:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
1
Plats
ABF Mosaiken
Porslinsgatan 3 - 5 21132 MALMÖ
Pris
160 kr
Cirkelledare
Christel Lyberg
Anmäl dig