Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Modellstudie skulptur - workshop

Vi skulpterar efter levande modell, en lång ställning under hela dagen. Träna hand och öga och utveckla därigenom din förmåga att gestalta tredimensionellt.

Innehåll


Du får handledning individuellt och i gemensamma genomgångar. Vi går igenom hur man syftar för att få rätt proportioner. Vi skulpterar i stengodslera.


Material och tips


Lera finns på plats. Lera kostar 50:-/kg inkl.bränning, lera utan bränning 20:-/kg. Räkna med att göra en skulptur på ca.2-3 kg. Hämtning av ditt verk görs på ABF Mosaiken, Porslinsgatan 5. Skulpteringsverktyg finns på plast.

OBS! Materialkostnad är utöver avgiften, faktureras i efterhand eller betalas med swish.


Målgrupp och förkunskap


Ingen förkunskap behövs. Kursen är till för alla, både för dig som är nybörjare och för dig med mer vana. Du arbetar utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar.

 

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.


Cirkelledare - skulptur


Christel Lyberg är verksam som skulptör. Är utbildad inom Bild och Form och skulptur på Lunnevads folkhögskola, Linköping och i skulptur på Dômen Konstskola, Göteborg. Christel arbetar skulpturalt i främst lera, gips och betong. Har utställningar och arbetar även med offentlig utsmyckning. Hon har även studiecirklar i bl.a. skulptur, kroki, kalligrafi och xerotypi.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
8227
Startdatum
05 november 2018
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
13:00–16:15
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
Fullsatt
Medarrangör
ABF Malmö
Plats
ABF Mosaiken
Porslinsgatan 3-5 21132 MALMÖ
Pris
350 kr
Cirkelledare
Christel Lyberg
Anmäl dig som reserv