Hoppa till huvudinnehåll

Modellstudie skulptur i Malmö

Vi skulpterar efter levande modell. Träna hand och öga och utveckla därigenom din förmåga att gestalta tredimensionellt.

Innehåll

Du får handledning individuellt och i gemensamma genomgångar. Vi går igenom hur man syftar för att få rätt proportioner. Vi skulpterar i stengodslera.


Material och tips

Lera finns på plats. Lera kostar 50:-/kg inkl.bränning, lera utan bränning 20:-/kg. Räkna med att göra en skulptur på ca.2-3 kg. Hämtning av ditt verk görs på ABF Mosaiken, Porslinsgatan 5. Skulpteringsverktyg finns på plast.

OBS! Materialkostnad tillkommer, betalas med swish på plats eller faktureras i efterhand.

Ingång på gaveln, Porslinsgatan 5, ring på ”måleri”.

Målgrupp och förkunskap

Ingen förkunskap behövs. Kursen är till för alla, både för dig som är nybörjare och för dig med mer vana. Du arbetar utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar. 

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.


Cirkelledare - skulptur


Christel Lyberg är verksam som skulptör. Är utbildad inom Bild och Form och skulptur på Lunnevads folkhögskola, Linköping och i skulptur på Dômen Konstskola, Göteborg. Christel arbetar skulpturalt i främst lera, gips och betong. Har utställningar och arbetar även med offentlig utsmyckning. Hon har även studiecirklar i bl.a. skulptur, kroki, kalligrafi och xerotypi.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10227
Startdatum
06 oktober 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
13:00–15:30
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
6
Plats
ABF Mosaiken
Porslinsgatan 3 - 5 21132 MALMÖ
Pris
850 kr
Cirkelledare
Christel Lyberg
Anmäl dig