Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Skulptur

Ge uttryck för din känsla för form! Träna hand och öga i att utveckla din förmåga att gestalta tredimensionellt. Lär dig skulptera i lera och gjuta i gips och betong, i teknikerna gjutform och förlorad form.

 

Innehåll

Lära känna materialet, ta del av gemensamma genomgångar av tekniker och metoder, samt inspirerande och lärorika övningar.


Material och tips

 

Ta med oömma kläder. Kavaletter och modellerings verktyg finns i skulpturateljéen. Kostnad för lera, gips och betong betalas efter cirkelns slut och finns på plats på AB.
Egna verktyg kan köpas på Cebex i Vintrie, Martins color på St.Nygatan i Malmö och Drewex på Slussgatan i Malmö.


Målgrupp och förkunskap


Ingen förkunskap behövs. Kursen är till för alla, både för dig som är nybörjare och för dig med mer vana. Du arbetar utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.


Cirkelledare - skulptur


Christel Lyberg är verksam som skulptör. Är utbildad inom Bild och Form och skulptur på Lunnevads folkhögskola, Linköping och i skulptur på Dômen Konstskola, Göteborg. Christel arbetar skulpturalt i främst lera, gips och betong. Har utställningar och arbetar även med offentlig utsmyckning. Hon har även studiecirklar i bl.a. skulptur, kroki, kalligrafi och xerotypi.
samt

Betalas på plats, helst med swish eller kreditkort. Kallelse/ faktura skickas inte ut, vi meddelar endast om det ställs in!
OBS! begränsat antal platser, anmäl dig senast kl. 12 dagen innan, via hemsidan eller ring 040-35 24 00.
Ingång på gaveln, Porslinsgatan 5, ring på ”måleri”.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
166846
Startdatum
08 oktober 2018
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
13:00–16:15
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
3
Medarrangör
ABF Malmö
Plats
ABF Mosaiken
Porslinsgatan 3-5 21132 MALMÖ
Pris
505 kr
Cirkelledare
Christel Lyberg
Anmäl dig