Hoppa till huvudinnehåll

SOMMARPROGRAM: Skulpur utomhus i Malmö

Utmana dig själv att skulptera efter en befintlig skulptur! Träna hand och öga och utveckla därigenom din förmåga att gestalta tredimensionellt.

Innehåll: 

Skulpturen heter Lyftet och är placerad på det lilla torget framför ABF huset på Spånehusvägen 47. Du får handledning individuellt och i gemensamma genomgångar. Vi går igenom hur man syftar för att få rätt proportioner. Vi skulpterar i stengodslera. Räkna med att göra en skulptur på ca.2-3 kg. Allt material finns på plats.   

Målgrupp och förkunskap 

Ingen förkunskap behövs. Kursen är till för alla, både för dig som är nybörjare och för dig med mer vana. Du arbetar utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar.  

Material 

Material finns på plats och tillkommer utöver deltagaravgiften. Denna avgift skall helst ske via swish innan ni går hem. Om ni inte har swish så skickas en faktura hem. 

Info 

Vi träffas utanför ABF huset på Spånehusvägen 47.  
Ta med dig vatten att dricka under dagarna, vi räknar med sol och värme! Om du är sugen på kaffe/te och fika, ta även med det!
2 dagarskurs, tisdag och onsdag kl. 9.30-12.45.  

Cirkelledare 

Christel Lyberg är verksam som skulptör. Är utbildad inom Bild och Form och skulptur på Lunnevads folkhögskola, Linköping och i skulptur på Dômen Konstskola, Göteborg. Christel arbetar skulpturalt i främst lera, gips och betong. Har utställningar och arbetar även med offentlig utsmyckning. Hon har även studiecirklar i bl.a. skulptur, kroki, kalligrafi och xerotypi. 

Tillgänglighet 

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss. 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10107
Startdatum
16 juni 2020
Veckodagar
Tisdag, Onsdag
Tidpunkt
09:30–12:45
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF Huset Malmö
Spånehusvägen 47 21158 MALMÖ
Pris
425 kr
Cirkelledare
Christel Lyberg
Anmäl dig som reserv