Hoppa till huvudinnehåll

Workshop i Vedic Art i Malmö

Vill du återfinna din fullständiga kreativitet och skaparkraft? Om det känns som stora ord så kan mötet med Vedic art hjälpa dig att nå det.

Vi är större än vi nånsin kan tänka oss och vi har alla en konstnär inom oss. Utgångspunkten är det du har med dig som människa, den situationen du befinner dig just nu och kanske dit du vill komma. Kan det bli mer spännande och angeläget och allt detta kan vi använda oss av då vi ger det färg och form och skapar konst.

Innehåll

I denna workshop hjälps vi åt att skapa utrymme för trygghet och inspiration, som kan få din kreativitet växa i din takt. Till hjälp har vi Vedic art. Vilket präglas mer av en livsåskådning med en strävan till medvetenhet än av en målarteknik. Detta kommer vi ge plats och tid. 

I en konstnärlig gemenskap med Vedic arts filosofi kommer vi lägga grunden till vårt undersökande av vår eget uttryckssätt. Vedic art är ett redskap för dig, för att få syn på din frihet och ge den färg och form.

Kursen är lördag och söndag samma helg.

Målgrupp och förkunskaper

Kursen är till för alla, både för dig som aldrig har kommit i kontakt med Vedic art förut och för dig som vill hitta tillbaka till den igen. Du utgår ifrån där du är idag.

Material

Det finns inga begränsningar i vad du kan använda i ditt bildskapande. Du tar med dina egna färger, penslar, målarduk och de redskap du behöver till ditt material som inte har några begränsningar. Du kan använda dig av pärlor, sand,  textil, fjädrar mm.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

Cirkelledare

Miriam Andersson Sise är certifierad Vedic art lärare. Hon har också arbetat med det mesta inom teatern och
är på ständig jakt efter nya och gamla idéer och former för att uttrycka kreativitet.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10513
Startdatum
13 november 2021
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–16:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
5
Plats
ABF Mosaiken
Porslinsgatan 3 - 5 21132 MALMÖ
Pris
950 kr
Cirkelledare
Miriam Andersson Sise
Anmäl dig