Hoppa till huvudinnehåll

Digitalt: Bokcirkel – fyra träffar

Vill du testa hur det är att delta i en digital bokcirkel? Tillsammans kan vi göra mörka vinterkvällar med coronarestriktioner lite roligare genom att läsa och diskutera runt en bok.

Innehåll

Första gången vi ses bestämmer vi om vi vill läsa endast en bok och diskutera den efterhand eller om vi hellre vill läsa en bok till varje gång vi träffas. Därefter har vi tre träffar som vi genomför efter det upplägg vi kommit överens om.

Varje deltagare kan ha förslag på tre boktitlar till första träffen. Mina förslag är “Samlade Verk” av Lydia Sandgren, “Där Kräftorna Sjunger” av Delia Owens, “Ödesmark” av Stina Jackson.

Vi träffas digitalt följande datum:

17/12, 7/1, 18/1 och 1/2.


Målgrupp och förkunskaper

Alla vi som gillar att läsa skönlitteratur är välkomna och ingen tidigare kunskap krävs.


Tips och Material

Du behöver ha tillgång till dator och det är bra om du använder headset/hörlurar då ljudet blir mycket bättre. Ha kamera/video på, trevligare när vi kan se varandra. Tänk på att stänga av mikrofonen när du inte pratar. Du kommer få inbjudan att delta i bokcirkeln genom en länk via Zoom.

 

Cirkelledare

Jag som är cirkelledare för digitala bokcirkeln heter Cecilia Johansson. I normala fall håller jag i cirklar i förberedande svenska på KvinnoCentrum på Rosengård och även språkcaféet på ABF, Spånehusvägen.

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10607
Startdatum
07 januari 2021
Veckodagar
Måndag, Torsdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
2
Plats
Digitalt
Pris
Gratis
Cirkelledare
Cecilia Johansson
Anmäl dig