Hoppa till huvudinnehåll

Sångteknik på ABF i Malmö

Visste du att alla kan lära sig sjunga? Jo så är det! Upptäck och utveckla din sångröst med ABFs nya studiecirkel. Vocal coachen och CVT - trainee teacher Amanda Espinoza hjälper dig ta fram din optimala sångröst utifrån dina förutsättningar med sångtekniken Complete Vocal Technique!

Innehåll

Med sång tekniken CVT-Complete Vocal Technique utvecklad av sångpedagogen och röstforskaren Cathrine Sadolin, kommer du att få kunskap i hur du kan utveckla och använda din röst på ett hälsosamt sätt, så att du aldrig mer blir hes iallafall av sång!

Vid varje tillfälle kommer det vara ca 30 min undervisning där vi går igenom några olika delar inom tekniken och därefter kommer det vara individuell sångundervisning i grupp. Så att du får ut så mycket som möjligt av utbildningen.

 

Du kommer få en större förståelse kring vad våra röster är kapabla till att göra.

Utöka ditt register (både högre och lägre toner).

Mer volym (både högre och tystare volymer)

Tillräckligt med luft för att sjunga långa fraser och toner utan att känna att "det håller inte".

Det enda som krävs är fokus och vilja!

 

Tips

Fundera på vad du hade velat lära dig. Kanske är det ett specifikt sound som din favoritartist har som du vill kunna göra? Eller kanske jobba på rytmen. Har du en drömlåt du alltid har velat sjunga men rösten spricker? Ja, möjligheterna är oändliga, det är bara du som sätter gränserna.

Målgrupp

Alla! Oavsett om du anser dig ha en sångröst eller ej. Nybörjare eller avancerad. Denna metod används med fördel i en grupp med blandade erfarenheter.

Tips och material

Om du vill anteckna kan du ta med papper och penna eller dator.

Du får till fördel spela in dina egna sololektioner, då det kan underlätta att fortsätta öva där hemma. Det inspelade materialet får endast användas av dig och inte delas vidare till någon annan. 

Ta med 1-2 låtar eller bara några fraser som vi kan jobba på. Till dessa behövs gärna instrumental version (karaoke version). Som du kan sjunga till. Till varje tillfälle.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
173636
Startdatum
28 mars 2020
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
13:00–16:30
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
2
Plats
54:an
Föreningsgatan 54 21214 MALMÖ
Pris
750 kr
Anmäl dig