Hoppa till huvudinnehåll

ABF Malmös medlemskonferens 2019

LÖRDAG 26/10: Representanter för alla organisationer som är medlemmar hos ABF Malmö hälsas varmt välkomna till årets medlemskonferens. Det finns två datum att välja på och programmet är detsamma båda dagarna. Välj vilket datum som passar dig bäst.

Innehåll och syfte

Syftet med medlemskonferensen är att bygga ett starkare nätverk såväl mellan er och ABF som mellan medlemsorganisationerna samt fånga upp vilka folkbildningsfrågor som är viktigast för just er och hur vi tillsammans kan arbeta med dessa. Tillsammans med er gör ABF Malmö en annan värld möjlig.

För vem?

Eftersom antalet platser är begränsade och för att få en balans mellan föreningarna gäller max tre personer per förening. Vi ser gärna att det är personer på beslutande poster, studiesamordnare och andra som har starkt nätverk i föreningen som deltar.

Datum och plats

Observera att det är två olika platser.

  • Torsdag 24 oktober kl. 13:00-17:00 i ABF-huset på Spånehusvägen 47.

  • Lördag 26 oktober kl. 10:00-14:30 hos ABF Mosaiken på Porslinsgatan 3. Denna dagen serveras en enklare lunch.

FrågorKontakta asa.sandstrom@abf.se om du har några frågor.Anmälan


Begränsat antal platser. Medlemskonferensen är givetvis kostnadsfri för er som medlemsorganisation. Anmäl dig till lördagens medlemskonferens här nedan (ange ev. kostpreferens). Vill du hellre delta på torsdagens konferens, klicka här: https://www.abf.se/arrangemang/skane-lan/malmo/samhalle-politik-fackligt/abf-malmos-medlemskonferens-2019/

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
9411
Startdatum
26 oktober 2019
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
10:00–14:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
45
Plats
ABF Mosaiken
Porslinsgatan 3 - 5 21132 MALMÖ
Pris
Gratis
Anmäl dig