Hoppa till huvudinnehåll

Distanskurs i Spanska - Nybörjare

Det finns många tusen språk som talas i världen. Språk hjälper oss att förstå varandra och olika kulturer, att utveckla vårt tänkande och vår reflektionsförmåga. Delta i en spanskakurs – roligare på resan och kompetenshöjande på jobbet!

Innehåll

Vi börjar från grunden i spanska och fokuserar framför allt på kommunikation, uttryck och att känna sig bekväm i vanliga situationer.

Målgrupp och förkunskaper

Den här cirkeln är för dig som inte har läst spanska tidigare eller dig som vill återuppta gamla glömda kunskaper.

Material och tips

Kursen utförs digitalt på distans så du behöver ha möjlighet att koppla upp dig via dator, platta eller liknande. Du får en länk inför starten.

Kostnader för studiematerial/bok kan tillkomma.

Avanmälan – det här gäller

Du måste avanmäla dig senast 5 arbetsdagar innan kursstart, för att inte bli betalningsskyldig.

Det är endast med läkarintyg du kan avanmäla dig närmre start eller efter start, samt få ersättning för uteblivna tillfällen.

Om du måste avanmäla dig sent och det finns en reserv som kan ta platsen blir du inte betalningsskyldig. Kan du själv ge platsen till en ersättare blir du inte betalningsskyldig (denna går dock inte före en reserv om det finns). 

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
432594
Startdatum
06 februari 2024
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
19:10–20:40
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
12
Plats
Distans
Pris
900 kr
Anmäl dig